Akropolis

De Akropolis is best indrukwekkend. Deze heuvel ligt centraal in de immense stad Athene. Hierdoor zijn het Parthenon en de andere gebouwen steeds zichtbaar. Je kan er omheen wandelen of naar boven stappen. Van de oude stenen waren de meisjes minder onder de indruk. Vooral het uitzicht trok de aandacht.

8 gedachtes over “Akropolis”

  1. Die foto van Athene zou een mooie puzzel zijn,,,een moeilijke puzzel?.En is er nog geen Griekse soldaat met rok en pompon gepasseerd,of mag je die niet fotograferen.Allemaal landen met verschillende gebruiken…Wel grappig dat nee ‘ja’betekent in het Grieks ?

  2. Prachtig, bedankt voor de mooie foto’s. T’is precies of ik er eindelijk ook eens ben geraakt. Vele groeten en kussen van bompa

  3. Gelukkig NIEUWJAAR! Ik verlang er naar jullie terug te zien. Nu is het niet lang meer xxxx

  4. Gelukkig zijn jullie reeds in Athene….Thessaloniki bedolven onder de sneeuw,morgen daar …nog meer sneeuw!Geniet van de stad van de slimste godin van Griekenland!En …ze is in nog zoveel meer dingen goed…zó is ze ook de moedigste godin…net iets voor jullie vijf?

  5. Welwelwel, wat mooi allemaal. Hopelijk hebben jullie het niet te koud. Dikke kussen aan iedereen voor het nieuwe jaar. Waarschijnlijk zijnjullie nu deftig aan de terugtocht bezig. Dank om toch wat mee te mogen rijden met jullie. Wat een once in à lifetime experience. Toch blij dat we onze frivole lerares woord terug bij ons zullen hebben. Ik kijk er ondertussen naar uit. Vele groetjes van Jehaan.

  6. Dag lieve schatten allemaal. Eerst en vooral gelukkig nieuwjaar. Wat een onvergetelijke mooie ervaring voor jullie gezinnetje. De rest van jullie leven zullen jullie ervan genieten en jullie familieband zal supersterk zijn!! ×××
    We volgen goed mee met jullie roadtrip, en veel komt ons bekend voor, vooral zoals je zegt nu , het afval gewoon op straat gooien. Dat was ook erg in Sicilië bijvoorbeeld. Reizen is leuk, je leert veel lieve mensen kennen ook. Maar het maakt je ook dankbaar voor hoe goed we het hier ook hebben. Geluk en goedheid trek je immers aan.
    Dikke knuffel, Ariantje en je supergezinnetje. Vanwege Rudy en Annick.????

Reacties zijn gesloten.