Slapen

Wanneer de nood hoog is, ontmoeten we Grazvydas, Toma en de kleine Dovilas. We mogen in hun weekendhuisje slapen. Eerst helpen we appels plukken (lees rapen) en inladen. Even later vertrekken ze richting fruitpers.. Wij proeven alvast van een heerlijk glaasje sap. En thee. En gebakken kaas. En zelfgeplukte pruimen.

De volgende morgen bekent Toma dat ze muziekleraar is.

2 gedachtes over “Slapen”

  1. Goedemorgen, Familietje om van te snoepen.

    Wat mooi om telkens weer mee te mogen reizen met jullie; Door weer en wind, door zon en zoveel leuke dingen die jullie meemaken.
    Het is zo herkenbaar; Soms koud , soms warm, soms tof, soms lastig, maar toch altijd zoveel energie om door te gaan…
    Dit is zo onvergetelijk voor jullie.
    Hier ondertussen wat hectisch; Zoals je weet zijn hier tweeling Jules en Marius Bouttery een feit (merci voor je sms’je)), dus rijden van Oostduinkerke naar ziekenhuis Den Bosch en dan gaan schilderen en plakken naar nieuw huis Rotterdam met tussenin een nieuw decreet op school… (Er valt weer heel wat te vertellen hoor…)
    Gelukkig hebben wij onze alcoholstop voor de volledige maand september goed ingezet na die turbulente vakantie met al onze slechte vrienden zodat we ertegen kunnen en volop aan het diëten en sporten zijn…
    Ik hoop dat jullie echt blijven genieten en dat jullie vooral veilig en gezond en gelukkig verder doen. Je vous souhaite une très bonne continuation!!! Dikke kussen aan iedereen. Jehaan.

Reacties zijn gesloten.