Bier

Seba stond daarstraks aan de kassa van een klein winkeltje. Het oude vrouwtje wilde z’n pintjes niet afrekenen omdat het één september is. Seba toonde z’n identiteitskaart ? maar niets hielp.

Er is hier blijkbaar een nieuwe wet die het verbiedt om alcohol te kopen op één (en dit jaar ook op drie) september.

Even later kwam een hulpvaardige local een literfles bier brengen. En een volle doos frambozen uit eigen tuin en niet te vergeten een grote zak vol appels ?.

5 gedachtes over “Bier”

  1. Wat een zalige foto’s van eerste tot laatste!! Een superavontuur voor een supergezin.
    Genieten maar en niet met mate !! 😉
    xxxxx

  2. i sveikata..op je gezondheid Seba ?…frambozen(en)bier,perfecte combinatie?PS.Hebben jullie dan potten en pannen ook mee,jawade!Fietsen dat gaat nog maar met al dat huisraad en tent en al de rest!Da’s niet te doen!!!(Allez,voor mij toch niet)

  3. Dag Ari, Seba en flinke dochters, na een mooie ochtendstart met Domino op één september kunnen wij gelukkig ook genieten van enkele glazen wijn in de zon. De frambozen werden vervangen door mosselen. Ik ben zeker dat het bij jullie minstens even goed heeft gesmaakt. Het is fijn om te zien dat jullie steeds vrolijk op de foto’s staan. En wat voor een foto’s : prachtige landschappen met de leukste fotomodellen erop. Ik hoop dat het jullie blijft meezitten op de fiets met steeds een briesje wind in de rug onder een milde zon. De Tour de France is vanaf nu voor Mietjes! Lieve groeten, Nancy, Ives, Fons en Louis

  4. Vandaag de laatste vakantiedag hier, onder een stralende zon…
    Wat een fijne foto’s, zeg! Jullie zien er zo happy uit!
    Morgen beginnen wij hier aan een nieuw schooljaar.
    Marc en ik wensen jullie nog vele mooie momenten!
    Monique

  5. De eerste schooldag zonder Juliette. We misten jullie aan de schoolpoort! Irsa snapte niet dat Juliette nog altijd op vakantie was en… ze was een beetje stiekem jaloers….
    Maar gelijk hebben jullie!

Reacties zijn gesloten.